BD Autósiskola Pécs

Válassz a nagykategóriák közül

Szerezd meg nálunk a „C” és „C+E” jogsit. Tanulj meg  profi oktatóktól teherautót és nehézpótkocsit vezetni, sajátítsd el a tényleges tudást, ami az utakra szükséges. A BD Autósiskolánál lehetőséged van az elejétől a végéig megcsinálni ezekre a kategóriákra a Vezetői Engedélyt. Iratkozz be az elméleti tanfolyamra akár most. A nagykerekű kategóriák közül mindegyik egy-egy szakma, így könnyen el tudsz helyezkedni a munkaerő piacon.

Értékelések és visszajelzések

Google értékelések – Pécs

BD Autósiskola Google értékelés
0
Több mint 500 kiadott jogosítvány
0
Több mint 100 tanfolyam
0
Oktatás 3 helyszínen

NÉPSZERŰ TANFOLYAMOK

2023-11-06T19:14:54+01:00

„AM” kategória

Motorkerékpárt minden kategóriában a felkészülés és a vizsga során is biztosítunk Neked, de igény esetén hozhatod a saját járművedet is. Iskolánk magas kvalitással rendelkező, tapasztalt oktatói türelmes, figyelmes hozzáállással adják át Neked a tananyagot. Arra törekszünk, hogy nyugodt légkörben, a lehető leggyorsabban magabiztos tudással szerezd meg a jogosítványodat. Számunkra kiemelten fontos mindemellett az is, hogy szakmai értékeinket követve az utakon biztonságosan, másokra figyelve közlekedj majd a jövőben.

2023-11-14T12:45:33+01:00

„A” kategória

A KRESZ vizsgára a kiscsopportos tantermi foglalkozás mellett (Pécs, Mohács, Bóly) e-learning képzés keretében történő felkészülésre is lehetőséget biztosítunk Neked. Kiváló állapotú, modern motorparkkal rendelkezünk, de a gyakorlati képzésen igény szerint saját motoroddal is részt vehetsz. A magabiztos tudás türelmes hozzáállással való átadása mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a nagymotor jogosítványt szerzett tanulók szakmai értékeinket követve biztonságosan és másokra odafigyelve közlekedjenek később az utakon.