Motoros tanfolyam

„AM” kategória

2024-03-03T15:35:59+01:00

Motorkerékpárt minden kategóriában a felkészülés és a vizsga során is biztosítunk Neked, de igény esetén hozhatod a saját járművedet is. Iskolánk magas kvalitással rendelkező, tapasztalt oktatói türelmes, figyelmes hozzáállással adják át Neked a tananyagot. Arra törekszünk, hogy nyugodt légkörben, a lehető leggyorsabban magabiztos tudással szerezd meg a jogosítványodat. Számunkra kiemelten fontos mindemellett az is, hogy szakmai értékeinket követve az utakon biztonságosan, másokra figyelve közlekedj majd a jövőben.

„A2” kategória

2024-03-03T15:37:45+01:00

A KRESZ vizsgára kiscsoportos tantermi foglalkozással, illetve e-learning képzés keretében készítünk fel, így akár saját időbeosztásod szerint, bárhonnan rugalmasan is elsajátíthatod a tananyagot. Weboldalunkon megtekintheted, hogy milyen motorokkal lesz lehetőséged tanulni, blogcikkeinkben pedig rendszeresen beszámolunk a friss hírekről, tanfolyamokról, akciókról. Büszkék vagyunk rá, hogy akik nálunk - figyelmes oktatóink vezetésével szerezték meg a jogosítványt Pécsett, magabiztos tudással és felelősségteljesen közlekednek az utakon.

„A” kategória

2024-05-08T11:36:17+02:00

A KRESZ vizsgára a kiscsopportos tantermi foglalkozás mellett (Pécs, Mohács, Bóly) e-learning képzés keretében történő felkészülésre is lehetőséget biztosítunk Neked. Kiváló állapotú, modern motorparkkal rendelkezünk, de a gyakorlati képzésen igény szerint saját motoroddal is részt vehetsz. A magabiztos tudás türelmes hozzáállással való átadása mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a nagymotor jogosítványt szerzett tanulók szakmai értékeinket követve biztonságosan és másokra odafigyelve közlekedjenek később az utakon.

„A1” kategória

2024-03-03T15:36:54+01:00

A rutin és a forgalmi vizsgára való felkészülés és maga a vizsga is Pécsett történik. Kiscsoportos tantermi foglalkozásaink mellett lehetőséged van a KRESZ tananyag e-learning képzés keretében történő, rugalmas elsajátítására is. Motort is biztosítunk Neked, de, ha szeretnéd, hozhatod a saját járművedet is. Nálunk a lehető leggyorsabban – nyugodt légkörben és magabiztos tudással szerezheted meg a jogosítványodat, és oktatóink kiemelt figyelmet fordítanak arra is, hogy felelősségteljes vezetőként vegyél majd részt később a közúti közlekedésben.

Go to Top