BD Autósiskola Pécs

Szerezd meg a B kategóriás jogosítványt automata váltós autóval a BD Autósiskolánál!

BD Autósiskola | Pécs – Mohács – Bóly

Napjainkban az automata váltóval szerelt autók egyre nagyobb teret hódítanak. Főként a kényelmi szempontok dominálnak az ilyen autó választásakor, és emellett természetesen az igen egyszerű technikai kezelés sem elhanyagolható tényező. Ezekben az autókban nincs a hagyományos „kuplung lassan felenged és gázt ad” bosszantó kombinációja, így nem lehet velük lefulladni.

Kinek ajánljuk az automata váltós képzést?

Annak, aki:

  • nehezen tud egyszerre több dologra figyelni;
  • fél a hagyományos kuplung-váltó okozta nehézségektől;
  • a későbbiekben nem szeretne manuális váltóval szerelt autót vezetni;
  • megpróbálta a hagyományos „kuplung-váltóval” felszerelt autóval megszerezni a vezetői engedélyt, de nem jutott sikerre;
  • a sikeres KRESZ vizsgát követő két év határideje nemsokára lejár, és nem akarja elveszíteni az eddig befektetett pénzt, energiát és időt (automatával megszerzi a jogsit, majd később különbözeti vizsgát tesz manuális váltóssal);
  • bármiféle mozgásszervi problémája van (mozgáskorlátozott), és az orvos csak automata autóra adja ki az orvosi alkalmassági igazolást.

Azzal viszont érdemes tisztában lenni, hogy amennyiben ilyen autóval teszel sikeres forgalmi vizsgát, a jogosítványodban bejegyzésre kerül egy kód, ami azt jelenti, hogy kizárólag automata váltós gépjárművet vezethetsz.

Ettől függetlenül a későbbiekben bármikor tehetsz egy különbözeti vizsgát hagyományos manuális váltós autóval,  ebben az esetben a fenti korlátozás megszűnik.

Ha automata váltós oktatatást szeretnél, akkor keress minket bizalommal!

KRESZ telefontól

5 érv az E-learning elméleti KRESZ oktatás mellett?

1 – Bármikor elkezdheted, akár már 10 percen belül is.
2 – Nem kell várnod a csoportra és nem kell fix időpontokon részt venned. Munka, iskola mellett ideális!
3 – Rugalmas! Bárhol és bármikor tanulhatod csak internet kell hozzá.
4 – A saját ütemed szerint haladhatsz.
5 – Az összes eszközödön használhatod, legyen az számítógép, laptop, telefon vagy tablet.

Értékelések és visszajelzések

Google értékelések – Pécs

BD Autósiskola Google értékelés
0
Több mint 500 kiadott jogosítvány
0
Több mint 100 tanfolyam
0
Oktatás 3 helyszínen

NÉPSZERŰ TANFOLYAMOK

2024-03-03T15:35:59+01:00

„AM” kategória

Motorkerékpárt minden kategóriában a felkészülés és a vizsga során is biztosítunk Neked, de igény esetén hozhatod a saját járművedet is. Iskolánk magas kvalitással rendelkező, tapasztalt oktatói türelmes, figyelmes hozzáállással adják át Neked a tananyagot. Arra törekszünk, hogy nyugodt légkörben, a lehető leggyorsabban magabiztos tudással szerezd meg a jogosítványodat. Számunkra kiemelten fontos mindemellett az is, hogy szakmai értékeinket követve az utakon biztonságosan, másokra figyelve közlekedj majd a jövőben.

2024-05-08T11:36:17+02:00

„A” kategória

A KRESZ vizsgára a kiscsopportos tantermi foglalkozás mellett (Pécs, Mohács, Bóly) e-learning képzés keretében történő felkészülésre is lehetőséget biztosítunk Neked. Kiváló állapotú, modern motorparkkal rendelkezünk, de a gyakorlati képzésen igény szerint saját motoroddal is részt vehetsz. A magabiztos tudás türelmes hozzáállással való átadása mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a nagymotor jogosítványt szerzett tanulók szakmai értékeinket követve biztonságosan és másokra odafigyelve közlekedjenek később az utakon.