BD Autósiskola Pécs

Üdvözöllek! Busz Dénes vagyok,

a BD Autósiskola iskolavezetője.

Engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam az iskolánkat, hogy könnyebb legyen meghozni a döntésedet az autós suli választásában!

A BD Autósiskolát 2018-ban alapítottam, miután megfelelő szakmai tapasztalatot szereztem az oktatásban, és úgy döntöttem, hogy elkezdem a saját utamat járni.

Megújult weblappal, és a tőlem megszokott magas színvonalú oktatással vágtam bele a saját iskolámba. Időközben több oktató kollégám/társam csatlakozott hozzám, majd csapatunkhoz. Először csak Mohácson rendelkeztünk ügyfélszolgálattal, később bővítettük oktatási területünket Bóly és Pécs irányába is, és mára már mindkét városban nyitottunk irodát.

Elsődleges célunk, hogy a nálunk sikeresen vizsgázó tanulók az utakon később is megőrizzék az iskolánk által képviselt értékeket, és ezáltal hozzájáruljanak a közlekedés biztonságának és kultúrájának javításához. Szakmai és pedagógiai szempontból is mindvégig a folyamatosan fejlődés útját keressük és járjuk.

Büszke vagyok a csapatomra, mert azonos értékrenddel rendelkezünk, mind ugyanabba az irányba tartunk, és egymást segítve ugyanazt a képzési színvonalat képviseljük. Éppen ezért az oktatói gárdánkhoz kizárólag tapasztalt és magas kvalitással rendelkező oktatók csatlakozhatnak.

Hogy miért válassz minket?

Odafigyelés – Türelem – Magabiztos tudás és biztonságos közlekedés

  • Fontosnak tartjuk a minőségi oktatást a mennyiségivel szemben,  ezért “nem vállaljuk túl magunkat”, ennek 2 előnye is van és mindkettőből maximálisan profitálhatsz:
    1. Nem lesz időben elnyújtva a jogsid megszerzése, arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megszerezd a magabiztos tudást és a jogosítványodat.
    2. Az oktatóink nem túlterheltek, ezért teljes odafigyeléssel, türelemmel vannak a tanulók felé, így Te is nyugodt légkörben sajátíthatod el a vezetés alapjait.
  • Kiscsoportos tantermi foglalkozással, illetve online elméleti tananyaggal készítjük fel hallgatóinkat a KRESZ vizsgára, a gyakorlati oktatás pedig személyre szabottan, egyéni igényekhez igazítva zajlik.
  • Nálunk nem csak az a cél, hogy jogosítvány kerüljön a zsebedbe, hanem az is, hogy a megszerzett tudásoddal az utakon biztonságosan, másokra figyelve közlekedj és minden nap épségben érkezz haza és a szeretteid se aggódjanak amikor úton vagy.

Oktató kollégáimmal várjuk jelentkezésed, amennyiben jogosítványt szeretnél autóra vagy motorkerékpárra, de keress minket bizalommal akkor is, ha csak tudásod felfrissítése a cél!

Amennyiben kérdésed van olvasd el a GYIK-ot, vagy keress minket bizalommal!

Busz Dénes - oktató

Busz Dénes – oktató

A csapat

Busz Dénes
Busz DénesKRESZ, gyakorlati és műszaki oktató
Treutz László
Treutz LászlóKRESZ, gyakorlati és műszaki oktató
Suvák János
Suvák JánosGyakorlati szakos oktató
Mánfai Norbert
Mánfai NorbertKRESZ, műszaki, gyakorlati szakos oktató
Tamás Béla
Tamás BélaKRESZ, gyakorlati és műszaki oktató
Kecskés Csaba
Kecskés CsabaKRESZ, gyakorlati és műszaki oktató
Lakatos Letícia
Lakatos LetíciaIrodavezető

Értékelések és visszajelzések

Google értékelések – Pécs

BD Autósiskola Google értékelés
0
Több mint 500 kiadott jogosítvány
0
Több mint 100 tanfolyam
0
Oktatás 3 helyszínen

NÉPSZERŰ TANFOLYAMOK

2024-03-03T15:35:59+01:00

„AM” kategória

Motorkerékpárt minden kategóriában a felkészülés és a vizsga során is biztosítunk Neked, de igény esetén hozhatod a saját járművedet is. Iskolánk magas kvalitással rendelkező, tapasztalt oktatói türelmes, figyelmes hozzáállással adják át Neked a tananyagot. Arra törekszünk, hogy nyugodt légkörben, a lehető leggyorsabban magabiztos tudással szerezd meg a jogosítványodat. Számunkra kiemelten fontos mindemellett az is, hogy szakmai értékeinket követve az utakon biztonságosan, másokra figyelve közlekedj majd a jövőben.

2024-03-03T15:39:54+01:00

„A” kategória

A KRESZ vizsgára a kiscsopportos tantermi foglalkozás mellett (Pécs, Mohács, Bóly) e-learning képzés keretében történő felkészülésre is lehetőséget biztosítunk Neked. Kiváló állapotú, modern motorparkkal rendelkezünk, de a gyakorlati képzésen igény szerint saját motoroddal is részt vehetsz. A magabiztos tudás türelmes hozzáállással való átadása mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a nagymotor jogosítványt szerzett tanulók szakmai értékeinket követve biztonságosan és másokra odafigyelve közlekedjenek később az utakon.