Autós és motoros oktatás

„B”-ről -> „D”-re kategória

2024-02-09T19:09:21+01:00

Autóbusz jogosítványt is szerezhetsz nálunk, akár „B” kategóriás jogosítvánnyal, olvasd el figyelmesen az erre vonatkozó tájékoztatókat, majd pár kattintással meg is kezdheted a tanfolyamot. Az elméleti vizsgák után tanuld meg a busz vezetésének fortélyait, majd szerezd meg a „D” kategóriás Vezetői Engedélyt és járhatod Európa útjait!

„C+E” kategória

2024-01-24T15:46:56+01:00

Ha elvégezted a „C” jogsit, de szeretnél nehézpótkocsit vontatni erre a kategóriára lesz szükséged. A „C+E” jogosítvány megszerzésével bármilyen járművel vontathatsz pótkocsit. Gyere és tanulj meg a szerelvénnyel közlekedni a városban. Iratkozz be a weboldalunkról vagy keresd fel ügyfélszolgálatunkat valamelyik városban.

„B+E” kategória

2024-01-24T15:48:34+01:00

Szerezz „B+E” kategóriás jogsit nálunk rövid időn belül. Ha szeretnél személyautóval nehézpótkocsit vontatni erre a kategóriás jogsira lesz szükséged! Ezzel vontathatsz trélert, lószállító pótkocsit vagy lakókocsit is. Iratkozz be otthonról online és már kezdheted is!

„AM” kategória

2024-01-30T16:23:55+01:00

Motorkerékpárt minden kategóriában a felkészülés és a vizsga során is biztosítunk Neked, de igény esetén hozhatod a saját járművedet is. Iskolánk magas kvalitással rendelkező, tapasztalt oktatói türelmes, figyelmes hozzáállással adják át Neked a tananyagot. Arra törekszünk, hogy nyugodt légkörben, a lehető leggyorsabban magabiztos tudással szerezd meg a jogosítványodat. Számunkra kiemelten fontos mindemellett az is, hogy szakmai értékeinket követve az utakon biztonságosan, másokra figyelve közlekedj majd a jövőben.

„A2” kategória

2024-01-30T16:29:14+01:00

A KRESZ vizsgára kiscsoportos tantermi foglalkozással, illetve e-learning képzés keretében készítünk fel, így akár saját időbeosztásod szerint, bárhonnan rugalmasan is elsajátíthatod a tananyagot. Weboldalunkon megtekintheted, hogy milyen motorokkal lesz lehetőséged tanulni, blogcikkeinkben pedig rendszeresen beszámolunk a friss hírekről, tanfolyamokról, akciókról. Büszkék vagyunk rá, hogy akik nálunk - figyelmes oktatóink vezetésével szerezték meg a jogosítványt Pécsett, magabiztos tudással és felelősségteljesen közlekednek az utakon.

„A” kategória

2024-01-30T16:31:33+01:00

A KRESZ vizsgára a kiscsopportos tantermi foglalkozás mellett (Pécs, Mohács, Bóly) e-learning képzés keretében történő felkészülésre is lehetőséget biztosítunk Neked. Kiváló állapotú, modern motorparkkal rendelkezünk, de a gyakorlati képzésen igény szerint saját motoroddal is részt vehetsz. A magabiztos tudás türelmes hozzáállással való átadása mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a nagymotor jogosítványt szerzett tanulók szakmai értékeinket követve biztonságosan és másokra odafigyelve közlekedjenek később az utakon.

„A1” kategória

2024-01-30T16:25:30+01:00

A rutin és a forgalmi vizsgára való felkészülés és maga a vizsga is Pécsett történik. Kiscsoportos tantermi foglalkozásaink mellett lehetőséged van a KRESZ tananyag e-learning képzés keretében történő, rugalmas elsajátítására is. Motort is biztosítunk Neked, de, ha szeretnéd, hozhatod a saját járművedet is. Nálunk a lehető leggyorsabban – nyugodt légkörben és magabiztos tudással szerezheted meg a jogosítványodat, és oktatóink kiemelt figyelmet fordítanak arra is, hogy felelősségteljes vezetőként vegyél majd részt később a közúti közlekedésben.

„C”-ről -> „D”-re kategória

2024-02-09T19:08:40+01:00

Autóbusz jogosítványt is szerezhetsz nálunk, akár „B” kategóriás jogosítvánnyal, olvasd el figyelmesen az erre vonatkozó tájékoztatókat, majd pár kattintással meg is kezdheted a tanfolyamot. Az elméleti vizsgák után tanuld meg a busz vezetésének fortélyait, majd szerezd meg a „D” kategóriás Vezetői Engedélyt és járhatod Európa útjait!

„C” kategória

2024-01-24T15:45:15+01:00

Szerezd meg nálunk a „C” kategóriás jogosítványt! Végezd el a legegyszerűbb módon az elméleti tanfolyamot otthonról online, majd tanulj teherautót vezetni. Sajátítsd el a tényleges tudást, ami az utakra szükséges. Nálunk nem csak jogosítványt szerzel, hanem profi, az adott kategóriában szerzett vezetési tudással rendelkező oktató fogja végezni a képzésed.

Go to Top