Amit a KRESZ tanulásról mindenképp tudnod kell!

BD Autósiskola Pécs

Hogyan készülj fel a KRESZ vizsgára? Milyen formái vannak a KRESZ tananyag elsajátításának?

A következő cikkünkben összefoglaljuk neked mik az előnyök és hátrányok!

A jogosítványszerzés első lépése a KRESZ tanfolyam elvégzése. Meg kell tanulnod a közúti közlekedési szabályokat, melyek ismerete és betartása elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a közlekedés részese legyél.

Első lépésként be kell iratkoznod egy autósiskolába, ahol két lehetőség közül kell választanod: online tanfolyam vagy tantermi képzés.

ONLINE

Az online tananyag előnyei, hogy nem vagy helyhez kötve, illetve bármilyen eszközről végezheted, akár munkába vagy iskolába menet a buszon ülve a mobiltelefonodról. A tananyag érthető, a program egyszerűen kezelhető. Modulokból áll, melyek után egy feladatsort kell kitölteni, ezzel a rendszer ellenőrzi tudásod, és az elért eredmény tekintetében enged a következő modulra. Miután elvégezted a komplett tananyagot, letöltöd a tanfolyamigazolást, ezzel tudsz az autósiskolában vizsgaidőpontot kérni. Azt fontos azonban tudni, ha szereted elodázni a dolgokat, az online tananyagot nem javasoljuk neked! Sok tanuló kicsúszik a 180 napos határidőből, ilyenkor pótórákat kell venni.

TANTERMI

A tantermi oktatásnak jóval több előnye van, amelyeket – sajnos – a mai elektronikus világban sokan alábecsülnek. A foglalkozásokat szakképzett és nagy gyakorlattal rendelkező oktatóval fogjátok tölteni, aki bármilyen kérdésedre választ fog adni. Ha valami nem világos, addig magyarázza szemléltetéssel és kézzelfogható példákkal, amíg mindenki kivétel nélkül meg nem érti. Családias hangulatban telik az előírt 28 óra, ami 7 alkalmat foglal magában. A tantermi foglalkozások tanóráin számtalan olyan kérdésről is szó esik, amelyekre az online tananyag jellegéből fakadóan nem tér ki, illetve az oktatóval sok olyan közlekedési helyzet elemzésére is sor kerül, amelyek tapasztalatait később, a gyakorlati vezetés során is hasznosíthatod. Beiratkozáskor előre tudni fogod, mely napokon lesznek a foglalkozások és azt is, hogy mikor lesz a KRESZ vizsgád. Miután biztos tudást szereztél az órákon, ebben az oktatási formában is tudod gyakorolni a KRESZ kérdéseket, mert nálunk az elméleti díj tartalmaz egy vizsgafelkészítő tananyagot is! A jelenléti oktatást nem javasoljuk neked, ha nem tudsz minden alkalommal megjelenni, mert 10 százaléknál nagyobb hiányzás esetén pótfoglalkozáson kell részt venned.

Az első jogosítvány kategória elkezdése esetén mindig a tantermi tanfolyamot javasoljuk!

Összevetve mindkét tanfolyamnak vannak előnyei és hátrányai, érdemes beiratkozáskor kikérni az ügyintéző/iskolavezető véleményét.

KRESZ táblák

Oszd meg ismerőseiddel!

JELENTKEZZ E-LEARNING OKTATÁSRA ÉS KEZDJ AKÁR AZONNAL!


KÖVETKEZŐ TANFOLYAM

A KRESZ tanfolyamok kizárólag ONLINE E-learning képzéssel indulnak!

Blog – Hírek – Cikkek

Kövesd a blogomat, ahol rendszeresen beszámolok a friss hírekről, tanfolyamokról, akciókról.

2023-05-02T20:04:36+02:00
Go to Top