BD Autósiskola Pécs

Speciális szükségletű és mozgáskorlátozott tanulók képzése

BD Autósiskola | Pécs – Mohács – Bóly

Köszöntünk az oldalunkon! Ezt az oldalt, azért hoztuk létre, mert tudjuk, hogy a mai rohanó világban a mozgássérülteknek az egyik a legnagyobb kihívás – és ezzel talán a legfontosabb szempont a közlekedés. Autósiskolánk a mozgássérültek jogosítványszerzésében szeretne segítséget nyújtani az esélyegyenlőség jegyében. Ez speciális átalakításokat igényel az oktató autó felszerelésében, kezelő egységeiben, melyet iskolánk természetesen szakszervízben saját költségére elvégeztet. Minden esetben más és más fajta igény merülhet fel az autó felszerelésével kapcsolatban, így beiratkozáskor fontos látnunk az orvosi szakvéleményt , illetve a Közlekedési Hatóság által kiállított határozatot. Ezen dokumentumok birtokában már célzottan tudjuk megoldani az autó átalakítását, és oktatónk is el tudja készíteni a tematikát az adott speciális szükségletű tanuló gyakorlati oktatásához, a forgalmi vizsgára való felkészítésére.

Ha bármilyen kérdésed van, keress minket bizalommal a megadott elérhetőségeken!

mozgáskorlátozott kerekesszékes

Ha mozgáskorlátozott KRESZ oktatást és jogsit szeretnél, akkor keress minket bizalommal!

KRESZ telefontól

5 érv az E-learning elméleti KRESZ oktatás mellett?

Legyen szó autóbusz, személyautó vagy nagymotor jogosítványról – munka vagy iskola mellett is ideális választás!

1 – Bármikor elkezdheted, akár már 10 percen belül is.
2 – Nem kell várnod a csoportra és nem kell fix időpontokon részt venned. Munka, iskola mellett ideális!
3 – Rugalmas! Bárhol és bármikor tanulhatod csak internet kell hozzá.
4 – A saját ütemed szerint haladhatsz.
5 – Az összes eszközödön használhatod, legyen az számítógép, laptop, telefon vagy tablet.

Értékelések és visszajelzések

Google értékelések – Pécs

BD Autósiskola Google értékelés
0
Több mint 500 kiadott jogosítvány
0
Több mint 100 tanfolyam
0
Oktatás 3 helyszínen

NÉPSZERŰ TANFOLYAMOK

2024-01-30T16:23:55+01:00

„AM” kategória

Motorkerékpárt minden kategóriában a felkészülés és a vizsga során is biztosítunk Neked, de igény esetén hozhatod a saját járművedet is. Iskolánk magas kvalitással rendelkező, tapasztalt oktatói türelmes, figyelmes hozzáállással adják át Neked a tananyagot. Arra törekszünk, hogy nyugodt légkörben, a lehető leggyorsabban magabiztos tudással szerezd meg a jogosítványodat. Számunkra kiemelten fontos mindemellett az is, hogy szakmai értékeinket követve az utakon biztonságosan, másokra figyelve közlekedj majd a jövőben.

2024-01-30T16:31:33+01:00

„A” kategória

A KRESZ vizsgára a kiscsopportos tantermi foglalkozás mellett (Pécs, Mohács, Bóly) e-learning képzés keretében történő felkészülésre is lehetőséget biztosítunk Neked. Kiváló állapotú, modern motorparkkal rendelkezünk, de a gyakorlati képzésen igény szerint saját motoroddal is részt vehetsz. A magabiztos tudás türelmes hozzáállással való átadása mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a nagymotor jogosítványt szerzett tanulók szakmai értékeinket követve biztonságosan és másokra odafigyelve közlekedjenek később az utakon.