Nagy Diák KRESZ-tesz. Nyerj jogsit, vagy robogót!

BD Autósiskola Pécs

Nyerj jogsit, vagy robogót! Itt a Nagy Diák KRESZ-tesz 3!

Újra itt a Nagy Diák KRESZ-teszt! A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt egy háromfordulós nyereményjáték, melynek keretében online töltheted ki a DUE által, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakértői bevonásával fejlesztett KRESZ-tesztet a www.nagydiakkreszteszt.hu weboldalon. A játékban való részvétel ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ha vágod a KRESZ-t, Téged keresünk! Kapcsolódj be a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékába 2019. január 25. és április 30. között. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a Tiéd legyen egy ingyenes autós jogosítványszerzési lehetőség vagy egy vadiúj robogó!

Amennyiben elmúltál 14, de még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez, ezért a regisztráció során megadott szülői e-mail címre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot. Ez kell anyunak, vagy apunak visszaigazolnia és máris megadta a lehetőséget Neked arra, hogy egy robogóval, vagy ingyen jogsiszerzési lehetőséggel térj haza a döntőről.

A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt online fordulójában bárki ingyen részt vehet, azonban a 2. és 3. fordulóba csak a tesztet legeredményesebben kitöltő 14-24 évesek kapnak meghívást, a nyereményekre is csak ők jogosultak.

További információért és a tesztért látogasd meg a nagydiakkreszteszt.hu weblapot!

Ha még nem vagy tisztában a KRESZ-el és jogsit szeretnél, akkor jelentkezz a BD Autósiskola következő tanfolyamára, vagy iratkozz fel a tanfolyamértesítő levélre és rendszeresen tájékoztatunk az új tanfolyamok időpontjairól és az akciókról!

Forrás: https://nagydiakkreszteszt.hu

BD Autósiskola Nagy Diák KRESZ-teszt 3

Oszd meg ismerőseiddel!

JELENTKEZZ E-LEARNING OKTATÁSRA ÉS KEZDJ AKÁR AZONNAL!


KÖVETKEZŐ TANFOLYAM

A KRESZ tanfolyamok kizárólag ONLINE E-learning képzéssel indulnak!

Blog – Hírek – Cikkek

Kövesd a blogomat, ahol rendszeresen beszámolok a friss hírekről, tanfolyamokról, akciókról.

2022-10-03T16:29:26+02:00
Go to Top